Dusia z allegro

Ogłoszenia adopcyjne: oddam w dobre ręce, przyjmę...
Chows up to adoption and people willing to adopt a chow chow.

Moderator: Iwona M

Dusia z allegro

Postprzez Iwona M Pn, 8 lutego 2010, 12:42

Dusia to sunia w typie chow chow.Ma 5 lat.Jest spokojna i przyjazna.Jej Pani 19 wyjeżdża z kraju.Nie udało sie do tej pory znależć nowego domu dla psinki,więc dała ogłoszenie na allegro.Już dzwonią "hodowcy" :evil: Szkoda suni.Pomyślałam,że może moglibyśmy pomóc znależć jej dom albo chociaż umieścić w hoteliku.Dusia jest bardzo ładna i to łakomy kąsek dla rozmnażalni.
http://www.allegro.pl/show_item.php?ite ... s%C5%82any.
Iwona M

Re: Dusia z allegro

Postprzez aquamarynka Pn, 8 lutego 2010, 13:16

Ma bardzo sympatyczny wyraz pyszczka. Bardzo jej szkoda.. :-(
aquamarynka

Postprzez balicja Pn, 8 lutego 2010, 21:00

A skąd jest Dusia ?Jak można ją przewieżć do p, Ali ?Faktycznie podli ludzie już czekają....Niezły kąsek....Z mieszkania do obory albo ciasnego kojca na dworze,,,to chyba już śmierć jest lepsza....Jestem za hotelem !
balicja

Postprzez Iwona M Wt, 9 lutego 2010, 21:49

Dzisiaj rano rozmawiałam jeszcze raz z właścicielką Dusi.Była bardzo zadowolona bo sunię może oddać swojej cioci.Dosłownie 15 min po tej rozmowie ktoś kupił Dusię na allegro! jescze raz zadzwoniłam do babki i o niczym nie wiedziała.Prosiła brata,żeby zamknął aukcję.Nie wiem czy to ten brat zamknął aukcję kupując Dusię za złotówkę,czy ktoś obcy ją kupił.Co prawda babka obiecała dać mi znać gdyby to był naprawdę kupujący. Mam niedobre przeczucia....Niestety nic więcej nie mogę zrobić.
Iwona M

Postprzez dori_ha Wt, 9 lutego 2010, 22:03

Iwonka jeśli ktoś obcy kupił nie problem, Pani sprzedająca może wyjaśnić że piesek uciekł jej :twisted: ! Zdarzają się takie przypadki z PRZYKROŚCIĄ INFORMUJĄC kupującego!!!!
Dorota i futrzaki
Obrazek
dori_ha

Powrót do Adopcje | Adoption center